Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Parę pytań.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Parę tutaj sugestii napiszę, aczkolwiek temat nie jest może do końca adekwatny do treści. W każdym razie dałem taki temat, bo może przyciągnąć pomocne głowy, albo te, które są łase na plusy jak i minusy. Mniejsza.

Wczoraj zacząłem grę w S&F. Chyba tak to się pisze w skrócie,- pewien nie jestem. Nie chcę przekopywać niepotrzebnie forum, zadam tutaj pytania, które mi na myśl przyjdą, najwyżej temat będę edytować, więc wiecie.

Ogólnie siema, gram na serwerze 11, gram wojownikiem! Level mam chyba 11, albo 10, jakiś tak. I poszedłem do lochów i chciałem coś pokonać, ale dopiero sobie tam uświadomiłem, jaki ja słaby jestem. Dobra, oto pytania:

-Jak dobrze zrobić postać wojownika i maga, krok po kroku. (za to daję też 5 za profil),

-jak zarobić dużo złota, u tego szmuglera, tego co można grzybki i złoto grać (tutaj + i -)

-chcę dołączyć do jakiejś dobrej gildii, tak na start, gildii użytkowników MPC,- co muszę zrobić?

Z czasem będę dopisywał rzeczy, pozdrawiam!

Budowniczy
Opublikowano (edytowane)

1) Woj:

To jest ukryta treść, proszę

2) raczej nie ma na to sposobu, to jest całkowicie losowe.

3) dowiedz się, czy istnieje taka gildia. jeśli tak, wejdź do Sali Chwały tam po prawo masz Gildie, kliknij tam, wpisz nazwę gildii, wejdź w link i po prawej stronie masz listę członków. Na samej górze jest dowódca, później oficerzy i gracze. Napisz do dowódcy lub oficera (wejdź w jego profil i kliknij Napisz wiadomość), że chciałbyś dołączyć do gildii. Przyjdzie do ciebie (albo i nie) zaproszenie w poczcie. W wiadomości masz przycisk Dołącz, klikasz tam i jesteś w gildii.

Edytowane przez eZ.
Opublikowano
-Jak dobrze zrobić postać wojownika i maga, krok po kroku. (za to daję też 5 za profil),

2 TuT'ki

-jak zarobić dużo złota, u tego szmuglera, tego co można grzybki i złoto grać (tutaj + i -)

Nie ma sposobu na to, wystarczy dużo szczęścia i nic więcej.

-chcę dołączyć do jakiejś dobrej gildii, tak na start, gildii użytkowników MPC,- co muszę zrobić?

Zapraszam dużo ciekawych gildii.

Opublikowano

bym jakiś link dał ale oni ci już napisali .

spóźniłem się -;(

jak możesz dasz mi plusika?? i 5 w profilu??

złoto zbieraj przez jakiś tydzień i pododawaj w 3 główne cechy czyli odpowiednia dla profy,wytrzymałość,szczęście ;)

ja na 85lvl w ciągu tygodnia dobiję 90lvl z 84%klasera ,120%+od gildi grając na expa uzbierałem od 80 do 85lvl 200 000złota z chakiem parę złotówek ;)